Tartalommarketing: PR-cikkben linkelhelyezés

Linkelhelyezés PR-cikkben

A releváns linkek biztosításának leghatékonyabb módszere, ha szöveges hivatkozást helyezünk el PR-cikkben, marketingszövegben. Ezzel hatékonyan javítható a belinkelt weboldal Google-helyezése az organikus találatok rangsorában. Ugyanakkor a honlapok tartalmi optimalizálása is kulcsfontosságú.
tartalommarketing pr cikk
Tartalommarketing eszköz a linképítésben: PR-cikk megjelentetése hivatkozással

Mi a tartalommarketing?

Tartalommarketingnek az értékes tartalmak előállításával és publikálásával közvetve végzett marketingtevékenységet nevezzük

A keresőmarketing területén ez egy ben linképítést is jelent. A tartalom előállítása során számos szempontot ajánlatos figyelembe venni. A honlapok optimalizálásával foglalkozó blogban nyilván az online felületeken megjelenő webtartalmak, honlapszövegek révén végezhető marketing tevékenység szempontjait érdemes közelebbről megvizsgálni.

tartalom marketing, optimalizalas
A tartalommarketing és a SEO optimalizált webtartalmakat kíván

Evidenciának számít, hogy amennyiben weboldalakon jelentetjük meg azokat a tartalmakat, amelyekkel merketingmunkát végzünk, akkor ezeknek a tartalmaknak alkalmasaknak kell lenniük az effajta felhasználásra. Ez nem csak a jól értelmezhetőséget, az érdekes, fontos, közérdeklődésre számot tartó tartalmat jelenti, hanem azt is, hogy az a tartalom az internetes keresések felől nézve jól optimalizált legyen. Ehhez számos keresőfeltételnek kell eleget tenni. Ezek érvényesítése szakmai ismereteket és nagy tapasztalatot igényel, ezért érdemes az optimalizálást szakemberre bízni, aki tisztában van a WEB SEO és a Google-keresések jellegzetességeivel, így képes az elvárásoknak megfeleltetni a honlapot (ami "járulékosan" ahhoz is vezethet, hogy a weboldal az első Google-találat elérésére is alkalmassá válik.

Tartalomoptimalizálás + Linkpítés

Az értékes, minőségi szövegtartalmakat közreadó webhelyeket természetesen nemcsak a keresőoptimalizálás első fázisa szerinti munkafolyamnak kell alávetni. A honlaptartalom optimalizálást a linkprofil építés követi: hatékonyak akkor lehetnek a marketinges célokkal létrehozott és közölt szövegek, ha a befogadó honlapok külső linktámogatást is kapnak. Ha ez is tartalmakba csomagolva történik, akkor ez már egyfajta másodlagos tartalommarketing eljárás. A komplex szövegösszefüggések és tartalmi megfeleltetések-kiegészítések rendszeréből épül fel az a webhálózat, amely önerősítő internetes entitásként képes működni és egyes weboldalakat a Google-listákon előre mozdítani.

Keresőbarát weboldal készítése Budapesten

A Google optimalizálás és TOP10 helyezés előfeltétele a keresőbarát weboldal. Tartalommarketing stratégia az online szférában: internetes szöveg tartalmak előállításával és weboldalakon való megjelentetésével végzett marketingtevékenység. Az erőfeszítés keresőbarát weboldal készítés és honlaptartalom optimalizálás Budapest kulcsszavak jegyében zajlik, és a web magyar tartalmaira irányul.

SEO-projektumok 2020-ban

Optimalizált honlaptartalom - content marketing

Bemutatok néhány olyan oldalt, amelyeknek a tartalma szinte maximálisan optimalizált, legalábbis az audit rendszerek többsége annak mutatja. Ezek egyben a fontosabb SEO-projektek 2020-ban

Uroszkópia - Vízkezelés - ivóvíz-fertőtlenítés

pseudomonas ivóvízben
Klórdioxidos fertőtlenítés Pseudomonas ellen

Az uroszkópia ókori tudomány, ahogy sok egyéb, a görögöktől ered. Fénykorát a középkorban érte. A vizeletvizsgálat sok mindent elárul a szervezet betegségeiről, melynek okozója gyakran a fertőzött ivóvíz, amelyben kórokozó baktériumok telepedhetnek meg. A betegségeket gyakorta okozza Legionella és Pseudomonas az ivóvízben - klórdioxidos ivóvízkezelés. Uroszkópia: vizeletvizsgálat és vízfertőtlenítés ipari és háztartási környezetben. A ClO2 környezetbarát fertőtlenítőszer, csak a mikroorganizmusokat pusztítja el, nem maradnak hátra szennyezőanyagok és szerves vegyületek. Élelmiszeripari tartályok és csomagolóeszközök, elektromos berendezések, hűtőházak és hűtőtornyok, műanyag kerti medencék csíramentesítésére is használják.

 Kármentő tálca és műanyag tartály

műanyag tartály
Fém és műanyag folyadéktároló tartályok
Kemikáliák - Vegyipar: folyadékgyűjtő tartályok. Egyedi tervezésű ipari műanyag tartályok különböző térfogattal, víztároló hordók és technológiai IBC tartályok helyszíni beszerelése, telepítése gyógyszeripari projektekhez. Csapolás folyadékgyűjtő edénybe cseppleválasztó tálcákkal; nyomástartó edények, kazándob, oxigéntartály, PB gáztartály, öblítő kád, polietilén folyadékgyűjtő és tároló tartályok. Ipari felhasználásra tervezett folyadékelosztók, gőzelosztók és adagolók acél keretben. Adagoló ivóvíztartály tartóval és kármentő tálcával a gyártó, termelő és feldolgozó iparban. Bővebben: iparitartaly.hu - kármentő taálca, kádak gyártása kis sűrűségű polietilénből (LDPE).

Laptop alkatrészek budapesti szervize

legjobb laptop márkák vásárlása
Hordozható számítógépek javítása Budapesten garanciával. Márkafüggetlen laptopszerviz + alkatrész webáruház Bp. A cég honlapja kedvező pozíciókat szerzett ilyen kulcsszavakkal és keresőkifejezésekkel:
  • laptop akkumulátor csere
  • Acer laptop márka szerviz Budapest 13 
  • notebook kijelző javítás
  • laptop töltő AC/DC adapter, 18 V
  • céges weboldal: << szerviz szolgáltatások budapesten >>
  • honlapoptimalizálás google kereséshez - laptopszerviz alkatrészek
  • legjobb márkák: használt notebook vásárlás garanciával

Mobilmarketing szolgáltatás 

sms mobil marketing

Ilyen például az okostelefonokkal, mobilalkalmazásokkal, friss technológiai hírekkel jelentkező Mobil hírek c. hírblog. Ebben a szakmai blogban megjelenő  olvasmányos cikkek azonban nemcsak önmagukban érdekesek: céljukat tekintve ezek a tartalmak azért kerültek publikálásra, mi több, a blog egésze azért jött létre, hogy támogassa az SMS-szolgáltatásokat kínáló cég honlapját. Az itt megjelenő szövegek tehát érdekességük révén
  • egyrészt felkeltik az internetes technikák fejlődését figyelemmel kísérők érdeklődését
  • másrészt optimalizáltságuk révén "saját jogon" értékes helyezéseket szereznek az organikus Google-találatok között a mobilmarketinggel, okostelefonokkal kapcsolatos kulcsszavakkal
  • harmadrészt támogatják a Tömeges SMS küldés c. céges főoldalt (ez a támogatás mind a közvetlen linkek, mind a domainerősítés, mind a márkaépítés szintjén megvalósul.
A gyakorlatban tehát ez esetben úgy valósul meg a tartalmi alapú marketing, hogy az értékes tartalmak elkészítése, közreadása és optimalizálása végső soron egy bizonyos marketingcélt szolgál, azt, hogy a mobilszolgáltatást nyújtó cég honlapja látogatottabb, maga a vállalkozás ismertebb legyen - és így több megrendelést kapjon például SMS-kampányok lebonyolítására.

A tömeges SMS-szolgáltatás leírása a blog egyik oldalán is olvasható:
  • Szolgáltatás: Tömeges SMS-küldés mobiltelefonra, SMS-kampány

Télikertépítés - Terasz beépítés

 Növények elhelyezésére télikertek tervezése, gyártása Budapesten

télikertépítés - növénykert
A kerti terasz beépítése megoldja a növények elhelyezését - képek télikertekről

A második példára is felhozható lenne a télikertek építésével foglalkozó cég honlapjának blogtámogatása, ám ez esetben a helyzet kicsit másképp fest. Míg az SMS-küldő vállalkozás céges honlapja egy statikus html-rendszert képez, és ez alá van integrálva a hírblog (egy külön alkönyvtárban futt a Wordpress-motor), addig a télikertszolgáltató cégoldala maga is egy dinamikus, adatbázis alapú tartalomkezelő rendszerre épül (ez is WP). A rendszer állandó oldalai biztosítják a céges megjelenést, és a terasz, üvegház, ivóvíz dísznövények öntözéséhez témában notebookon írt blogbejegyzések alkotják a hírfolyamot.
  • Télikertek gyártása - üveg terasz beépítés Bp
  • vízigényes - mediterrán növények
A két caribi üvegházas rendszer nem különöl el egymástól, így nem egy külön blogegység támogatja a domain alatt futó anyaoldalt, hanem a kettő közös felületen, azonos sablonra húzva jelenik meg a felhasználók számára, akik terasz építési technológiáról vagy narancsfa télikerti neveléséről olvashatnak. Természetesen a minőségi tartalom közreadása itt is rendelkezik marketingerővel, itt azonban egyfajta "belülről fejlesztés" történik. Ezt a célt szolgálják a részletes építkezési és növényápolási szakmai leírások is.

Külső marketingtámogatást azonban természetesen ez a szájt is kap minőségi tartalmak publikálása révén, példának okáért erről a webhelyről, amely szintén a tartalommarketing szolgáltatás felől közelíti meg a télikertes-üvegházas tematikát: Télikertgyártás - télikertépítés - tartalommarketing (első hely)

Laptop javító,s terasz beépítési és ivóvizes weblapok optimalizálása

  • Online tartalom marketing szolgáltatás
  • Web optimalizálás és Google kereső marketing
  • Klór-dioxid tartalmó ivóvíz fertőtlenítő szer
A tartalommarketing egyedi tartalom előállításával és publikálásával  végzett - többnyire online - marketingtevékenység. 2018-as projektek hívószavai: terasz beépítés budapest - asus, acer, lenovo notebook szervizek. 2020: SEO ClO2: ivóvíz fertőtlenítés klór-dioxid szerrel pseudomonas baktérium fertőzés ellen.

    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése