Arvisura SEO - tömeges sms weblap

Linképítő Arvisurák: Seo server

Linképítő projektum: SEO Arvisurák

 Az Arvisura-SEO egy posztmodern irodalmi és keresőmarketing webakció, amely a Google találati listák afféle ironikus meghekkelésével hívja fel a figyelmet egy hamis őstörténeti mítoszra, amely zavaros előzmények (ejtőernyős szovjet partizán szervez fegyveres ellenállókat magyar munkaszolgálatosakból a még meg nem szállt területeken) után egy félig írástudatlan ózdi vaskohász révén nyeri el írásos formáját. Az Arvisurák rovásírásos lejegyzője egyrészt nagy igazságok beavatott tudójának, másrészt a kollektív tudatalattiban rejtőzködő tudás médiumának tekintette magát, aki egyfelől egy manysi rovósámántól, másfelől  "agyrádió" révén jutott azoknak az ismereteknek a birtokába, amelyeket élete 30 esztendején keresztül körmölt napi szorgalommal. Munkáját, a több ezer bekezdésből álló Arvisurákat áltudós, amatőr őstörténészek és zavaros fejű befogadók sokasága tekinti hiteles történelmi forrásnak.

Ennek következtében a Google-keresések igen számos arvisurát szerepeltetnek a találatlistákon, ezek túlnyomó többsége ennek a minden történelmi alapot nélkülöző fantáziatörténetnek különböző szövegeihez és interpretációihoz vezetnek, ritkábban ezek kritikáját tartalmazó közlésekhez.

VPS - Virtuális privát SEO


E blog tulajdonosa 2013 nyarán elhatározta, hogy saját eszközeivel - amennyire ezt lehetőségei megengedik - meghekkeli az arvisura-találatok élmezőnyét, azaz felhoz a top 10 találatok közé olyan weboldalakat, amelyek az Arvisura fogalmát valamely más értelemben használják. Így született meg például az arvisurának mint a honlapotimalizálás módszerének a traktálása. A weboldal egyben része annak a projektumnak, amely egy ténylegesen újszerű weboptimalizáló és linképítő eljárásrendszer szájtjait egyesíti és azzal a céllal jött létre, hogy a kulcsszavas keresőoptimalizálás lehetetlenné válása utáni időszakban is eredményesen tudjon weboldalakat kedvező Google-pozícióba juttatni.

Itt tehát voltaképp egyetlen virtuális SEO-csapással két weblégy is leütésre kerül, lévén elsődleges célként a kíván webszájtok kerülnek az intenetes kereséseket kezdeményező böngészők figyelmének a homlokterébe, másodlagosan viszont az optimalizációs SEO-arvisurák linkjei segíthetik szerzőjük online tevékenységeit, beleértve a blogolást és a szerző irodalom-webes jelenlétének erősítését. 2015-ben például a szerverbérlés és szerverhoszting fogalmai kaptak hasznos szöveges hivatkozást arvisurás weblapokról.

Összefoglalva: az Arvisura virtuális privát SEO polifunkcionális vagy inkább multifunkcionális webakció, amely a honlapok felhasználhatóságának a tárházát képes hatékonyan feljavítani és az úgynevezett diszperzív link építés számára alkalmassá tenni.

Új keresőmarketing tuningok


A tuningidőszakban lévő optimalizációs projektumok sorában 2014 nyarától a pánikbetegségekkel foglalkozó honlap optimalizációja állt. A pszichés viselkedészavarok tüneteinek ismertetésén túl a weboldal a betegség leküzdése érdekében ad tanácsokat, illetve terápiás programot kínál a fóbiás betegségekben szenvedők számára. A budapesti virtuális pánikrendelő az agorafóbia és szorongásos pánik kezelését gyógyszerek nélkül oldja meg viselkedésterápiás gyakorlatokkal.

2015-re ez a projektum leállt, így a pánik-oldalak támogatása alább hagyott, maguk az optimalizált website-tartalmak új feladatok támogatását vették át.
  • pr-cikk elhelyezés - seo honlapok tömeges weboptimalzálása
  • télikertépítés Budapest - tervezéstől a gyártásig - technológiák
 A szorongásos tünetekkel jelentkező pánikroham leküzdését lehetővé tevő program népszerűsítése a honlapoptimalizáló blogomon is elkezdődött:
mobilmarketig - tömeges sms
Online sms küldés - mobilmarrketing
Az Arvisura SEO honlapoptimalizáló és linképítő webakció, amely a Google-helyezések - kereső találati pozíciók - hatékony javítását célozza Arvisurák és VPS kulcsszóval, privát virtuális keresőmarketing projektumokat segít  a honlapoptimalizálási off-site tevékenységben. A Google-helyezés javítását elemi érdeke minden weboldal tulajdonosnak, bármilyen szerveren futtassa is oldalait, így az agorafóbia kezelésével és a pánikbetegség gyógyszer nélküli leküzdésével foglalkozó blog tulajdonosainak is jól jön, ha a gyors szervergép elhelyezés megtörténik.


Virtuális szerver - tömeges sms küldés

windows 10 funny oprendszer
Windows 10 funny szerver operációs rendszer smsküldéshez
Rövid szöveges üzenet küldő online szolgáltatás: csoportos sms Gateway rendszer ügyfélkör elérésére. Tömeges üzenetküldés mobilhálózatra.

Reklám, hirdetés, szolgáltatás

 Vállalkozások bemutatását, szolgáltató cégek felhívásait megkeresés és igény-szándék esetén közlő weboldalak - mutatóba:
Virtuális bérlet, vps szerver bérlés, hoszting, mobil marketing rendszer, arvisura seo server, dedikált szerverek, szerverelhelyezés budapest, játékszerver, windows 10 funny oprendszer telepítése vps szerverre, tömeges sms küldés okostelefonra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése