2014. október 8., szerda

Véget ért az 50 fordulós asszociációs játék

Asszociáció, játék


Fél évnél hosszabb kifutása annak az asszociációs feladványsorozatomnak, amellyel főblogom olvasóit, illetve a Facebookon létrehozott Ludus csoport tagjait szórakoztattam. A főleg irodalmi, filmes, zenei, de gyakran köznyelvi asszociációs játékban műcímeket kellett a játékosoknak megfejteniük. Ez úgy történt, hogy a címek egyes szavaira külön-külön kellett rájönniük megadott hívószó alapján és az adódó képzettársításokból kellett összerakniuk a megfejtendő címet. Ezek lehettek irodalmi művek, filmalkotások, zenei darabok címei, de olykor egy-egy képzőművészeti alkotás vagy mesecím is feltűnt. Nagyon jó játék volt, az első 10 helyezett közel 30 könyv közül válogathat magának jutalmat.

Az én ünnepélyes eredményhirdetésemet egy nagyon kedves személyes epizód előzte meg, erről főblogomban részletesebben is beszámoltam. Itt még annyit, hogy a játszás öröme hétről hétre, feladványról feladványra nagyon megfogott - de kicsit bele is fáradtam a félszáz fejtörő kiötlésébe és főleg az adminisztrálásába (utóbbi inkább nemszeretem munka volt). Alig várom, hogy most mások jelentkezzenek feladványokkal és én lehessek az, aki fejt.


Sokszor leírtam, itt is megismétlem: a játék nekem lételemem és voltaképp mostani legfőbb tevékenységemet, a keresőoptimalizálást is játéknak fogom fel. Az éppen aktuális kulcsszavakkal gyakran írok (néha komolynak látszó) vicces posztokat. Ezek a keresőkifejezések most egy pszichés zavarhoz, a pánikbetegséghez kapcsolódnak, lévén ez az általam optimalizált weboldal témája: a blogszerűen működő honlapon a pánikbetegek a tüneteik gyógyszer nélküli leküzdéséhez kaphatnak segítséget. Ez komoly dolog, az agorafóbia például a normális életet lehetetlenné tevő súlyos viselkedészavar - de ez nem jelenti azt, hogy a dolgot ne lehetne a humorosabb végénél megragadni.

  Virtuális szerver játék - Pánikbetegség Ungváron
  VPS szerver - pikoló sör terápia >>sms marketing
  Kárácsonyi üzenetek törzsvásárlóknak
   Asszociációs irodalmi játékok - a feladványsorozat eredményhirdetése + a pánikbetegség tünetei és az agorafóbia kezelése témájában írt humoros blogbejegyzések

   Nincsenek megjegyzések:

   Megjegyzés küldése